WRS aduce un sound tech house prin noua sa piesă, No weight!

După ce a primit numeroase reacții pozitive din partea publicului și a speciliștilor din industria muzicală pentru piesa Why, care în scurt timp de la lansare a putut fi ascultată pe radio și în playlist-urile magazinelor digitale, WRS continuă călătoria pop-electro și aduce un sound tech house prin noua sa piesă, No weight.

No weight își duce ascultătorii departe, pe o plajă, seara, într-o atmosferă electrizantă. Acolo a mers cu gândul WRS atunci când a scris versurile piesei.

“Imaginează-te la o petrecere pe plajă. Să spunem în Tel Aviv. E aproape miezul nopții, luna plină se oglindește în mare, DJ-ul îți ghicește gândurile cu acele beat-uri, iar siluetele sincronizate în luminile colorate creează tabloul perfect. Despre asta este No weight. Depășirea gravitației prin muzică. Chris, producătorul cu care am lucrat, mi-a pus acest beat tech house, care m-a electrizat imediat. În următoarea secundă, am scris versurile. Este atât de simplu atunci când producătorul îți simte vibe-ul. Sper ca toată această situație prin care trecem acum să se termine repede, pentru ca noi toți să ne reluăm obiceiurile și să-mi pot îndeplini fantezia de pe plajă în timp ce ascult această piesă. Până atunci, mă voi bucura de ea dansând prin casă, iar dacă și voi veți face asta, atunci voi fi mai mult decât fericit”, a declarat WRS.

No weight a fost compusă de WRS și produsă de Demian Cristian.

Păreri?

Comentarii