Shawn Mendes lanseaza cel de-al treilea album
2018-04-27 20:57:38

Artistul premiat in mai multe randuri cu discul de platina, Shawn Mendes, a anuntat oficial lansarea celui de-al treilea album, care se va intitula simplu, “Shawn Mendes”.
In stilul sau caracteristic si nonconformist, artistul a ales sa anunte lansarea noului album intr-un mod inedit: in cadrul unui live streaming pe YouTube care a durat nici mai mult, nici mai putin de 9 ore. Cu ajutorul unei echipe de artisti floristi si pictori profesionisti, Shawn Mendes a facut reveal-ul copertei de album si a datei de lansare: 25 mai 2018.

Piesele “In My Blood” si “Lost in Japan” sunt primele track-uri lansate de pe noul album “Shawn Mendes” si deja se bucura de un succes fenomenal. La o luna de la lansare, “In My Blood” a strans peste 145 milioane de streamuri si se claseaza pe locul 1 in topul iTunes in peste 50 tari si in top 10 in majoritatea clasamentelor internationale.

Albumul este asteptat cu nerabdare de catre fani si datorita listei de artisti care i s-au alaturat lui Shawn Mendes in realizarea albumului, precum Ed Sheeran, Ryan Tedder, Julia Michaels si nimeni altul decat John Mayer.

Save the date in your calendars, 25 mai, lansarea noului album Shawn Mendes- probabil unul dintre cei mai influenti artisti actuali.

Track List
1. In My Blood
2. Nervous
3. Lost In Japan
4. Where Were You In The Morning?
5. Like To Be You (Ft. Julia Michaels)
6. Fallin’ All In You
7. Particular Taste
8. Why
9. Because I Had You
10. Queen
11. Youth (ft. Khalid)
12. Mutual
13. Perfectly Wrong
14. When You’re Ready

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *