Rolla Sparks – Shimmy Yo (single nou)

Rolla Sparks, solista impresariata si manageriata de Florin Nedelcu (Live Artist), lanseaza astazi noul ei single “Shimmy Yo”, o piesa care a luat nastere in studiourile Lanoy Production.

“Acesta este al doilea meu single oficial produs de echipa “Lanoy”, a doua familie a mea. “Shimmy Yo” este o onomatopee inventata de ODB, membru al clanului Wu-Tang si este invitatia mea la party non-stop. Suntem convinsi ca piesa se va auzi in toate cluburile din Romania, dar si peste hotare. La aceasta piesa s-a muncit cateva luni bune, pentru ca rezultatul final sa fie cel pe care ni l-am propus inca de la inceput. Este o piesa de atitudine, cu influente hip-hop si rnb, care mi s-a potrivit foarte bine inca din primul moment cand am cantat-o in studio”, declara Rolla Sparks.

Artista a realizat chiar o sedinta foto la care a folosit peste zece tinute. “Din punct de vedere vestimentar, pe Rolla Sparks o defineste miscarea pop-art reprezentata de Andy Warhol in America in anii ’60. Stilul vestimentar al Rollei Sparks este excentric, nonconformist, cateodata cald, alteori rece. Hainele, machiajul, accesoriile, parul sau incaltamintea sunt asortate ciudat, dar bine gandit. Am studiat aparitiile mai multor vedete ca Nicki Minaj, Lil Kim, Iggy Azalea, Azealia Banks sau Naomi Campbell, dar si al fetelor de la 2NE1, cea mai cunoscuta trupa din Coreea de Sud si am creat un stil propriu, pop-glam”, spune stilista Rollei Sparks.

Comentarii