RINA, noua descoperire a lui Randi, lansează un cover la piesa „Inimă nu fi de piatră”
2018-04-20 14:12:12

Rina, care s-a alăturat recent echipei Famous Production, aduce un tribut cântăreței Corina Chiriac, lansând un cover la îndrăgita piesă „Inimă nu fi de piatră”. Piesa reinterpretată face parte dintr-o serie de videoclipuri marca Famous Production: #SlagareFamous.
Ascultă „Inimă nu fi de piatră” aici: https://youtu.be/JPsRgIOG4-o
#SlagareFamous este o serie de live sessions prin care Randi, Edward Sanda și Rina reinterpretează piese consacrate românești. Randi a lansat recent un cover la piesa Laurei Stoica, Nicio stea, iar Rina lansează acum un cover la piesa Corinei Chiriac, Inimă nu fi de piatră. Artiștii pornesc de la piese îndrăgite, pe care le îmbină cu linii melodice și orchestrații actuale, rezultând un amestec care te cucerește din primele secunde. Prin #ȘlagăreFamous, artiștii Famous Production aduc un tribut marilor artiști români și doresc să readucă în atenția publicului piese îndrăgite românești.
RINA a făcut primii pași în cariera muzicală în urmă cu 4 ani, când a participat la X Factor și a ajuns până în semifinală, avându-l pe Cheloo ca mentor, cu care ține și acum legătura. Încrederea lui în ea i-a dat curaj în fiecare gală.
Pe RINA o mai cunoașteți și datorită piesei lansate în toamna anului trecut, Nopțile, feat. Matteo. Artista își petrece fiecare zi în studiourile Famous Production și lucrează alături de Randi, cu care va lansa un nou single.
Îmi place mult vocea Rinei, iar după ce o veți asculta, veți înțelege de ce. Este o artistă cu potențial, chiar lucrez la o piesă pentru ea. Vreau să lansăm o piesă împreună, dar până una-alta, ascultați Inimă nu fi de piatră, spune Randi.
Inimă nu fi de piatră este una dintre piesele mele preferate, iar Corina Chiriac o inspirație pentru mine. Mă bucur că am ocazia să îi aduc un tribut, spune Rina.
Rina și Randi au filmat videoclipurile din seria #SlagareFamous în cadrul unui live session desfășurat la Qreator by IQOS.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *