Revelion cu emotii pentru Raluca Zenga in Dubai! Ce-si doreste Mamica Zen in 2016! Are planuri mari!
2016-01-05 17:12:37

Raluca Zenga s-a bucurat si anul acesta de o frumoasa petrecere de Revelion pe plaja din fata casei sale din Dubai. Alaturi de cativa prieteni apropiati si de celebrul sau sot, Walter Zenga, autoarea “Manualului Mamicii ZEN” a intrat in 2016 cu gandul la noile proiecte profesionale, dar si cu ceva emotii pentru ca putin inainte de miezul noptii un incendiu de proportii a avut loc la un hotel din centrul orasului. Trecand peste acest incident, Raluca Zenga a reusit sa zambeasca si sa se gandeasca la ce o sa-i aduca noul an. Se pare ca doamna Zenga e pusa pe treaba! Urmeaza sa scrie continuarea “Manualului mamicii ZEN” si se gandeste serios sa scoata pe piata si o revista!

“Revelionul din acest an in Dubai ne-a gasit cu emotii: cu doar cateva ore inainte de miezul noptii si mult-asteptatele focuri de artificii de la Burj Khalifa, un incendiu de proportii a izbucnit la hotelul The Address din centrul orasului, chiar in zona cea mai populata de la acea ora, unde toata lumea se stransese pentru a asista la spectacolul promis. Din fericire autoritatile au reusit sa tina sub control flacarile si sa evite o tragedie… De la distanta, in afara oricarui pericol, ne-am rugat si am sperat sa nu fie victime, iar cei evacuati de urgenta sa se afle in siguranta”, marturiseste Mamica Zen.

“Noi am organizat o petrecere la casa noastra de pe Palm Jumeirah, iar la ora 00.00 am coborat cu totii pe plaja: faptul ca turnul luminos Burj Khalifa a dat startul magnificului sau spectacol de artificii, urmat de arhipeleagul de insule The World si Burj al Arab, a insemnat si ca totul se incheiase cu bine! Am rasuflat ușurati si am adus copiii, somnorosi, sa se bucure si ei de noaptea magica luminata de ploaia de stele cazatoare!

Imi doresc ca 2016 sa ne aduca in primul rand sanatate si liniste sufleteasca, sa fie un an cu noroc si energii pozitive, in care sa incepem cu succes proiecte noi si ambitioase! Vreau sa scriu urmarea “Manualului mamicii ZEN” si poate chiar sa scoatem pe piata o noua revista!”, a declarat – increzatoare in 2016 – Raluca Zenga.

Voi cum ati petrecut de Revelion? Ce va doriti sa va aduca 2016?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *