REALM, Cezar Guna și Rico888 vorbesc despre trecutul lor în piesa Changed me
2020-12-09 18:58:04

REALM, Cezar Guna și Rico888 lansează Changed me, o piesă cu versuri oneste și vulnerabile, care spune trei povești emoționante, despre suferință și putere, bazate pe trăirile și experiențele artiștilor. Changed me are un mesaj înălțător, care dă încredere și optimism, sentimentul că orice este posibil și că orice perioadă grea poate fi depășită.

“După ce am încercat câteva idei, împreună cu Cezar, am decis să vorbim despre trecutul nostru și cum ne impactează viețile, cu povești și perspective diferite. A fost extrem de dificil să vorbim despre astfel de lucruri, a fost emoționant pentru noi, dar am fost deschiși și ne-am dat seama că asta ne-ar putea ajuta să depășim frica de a vorbi despre lucruri de genul acesta. Apoi am avut o sesiune și cu Rico, pe care l-am întrebat dacă ar vrea să se alăture proiectului. A rezonat instant cu piesa, așa că aici suntem”, a declarat REALM.

“Nu am fost capabil până acum să vorbesc deschis despre trecutul meu, dar REALM m-a convins să facem o piesă reală și sinceră. A fost dificil să scriu, moartea tatălui meu a fost cel mai greu moment din viața mea și nu e deloc ușor să vorbesc despre asta. Tot ce am spus în versuri este real, iar acest lucru face piesa să fie una specială și emoționantă. Acum, în decembrie, se împlinesc 7 ani de când el nu mai este, așa că îi dedic melodia tatălui meu. Faptul că îi am pe REALM și Rico alături face totul mult mult mai special și îmi dă senzația că nu mai lupt singur”, a spus Cezar Guna.

“Când am auzit prima dată piesa, mi-a plăcut mult beat-ul, iar partea lui Cezar m-a atins tare, este foarte personală și încărcată de emoție. Nu este ușor să vorbești despre astfel de lucruri, mai ales într-o piesă. Asta am făcut toți trei, ne-am adus în față experiențele din trecut, pentru a lega întreaga poveste”, a declarat Rico888.

Cei trei artiști se completează perfect și împreună aduc o piesă încărcată de emoție, având curajul să-și prezinte trecutul și momentele care i-au marcat.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *