Radhu a lucrat cu fiul Laurei Zapata si producatorii lui Luis Fonsi la noua sa melodie!

Cunoscutul solist si compozitor Radhu a revenit în atenţia publicului iubitor de muzică latino cu piesa „Con Tanto Amor”.

Radhu sau Radu (32 de ani), a lucrat cu oameni importanţi din industria muzicală internaţională. „Melodia «Con Tanto Amor» am lucrat-o în Argentina împreună cu producătorii lui Luis Fonsi. Am avut onoarea şi norocul să lucrez cu cel mai căutat trompetist din America Latină. Am colaborat cu instrumentişti din Peru, Argenina, Mexic şi Columbia, de unde provine stilul meu muzical, cumbia. La această piesă am mai fost ajutat si de Jomathan Olivi şi Patricio Sodi, fiul Laurei Zapata şi nepotul Thaliei”, ne-a povestit interpretul.

„Ca orice artist responsabil faţă de societate, mesajele mele sunt constructive. Mă interesează ca toţi să evoluăm şi fiecare să facem un mic pas înainte pentru asta. Este o melodie de dragoste de oameni și de țară”, ne-a mai spus Radhu.

Solistul a plecat din România să-şi trăiască visul și a reușit sa se faca remarcat. Pentru noua lui melodie, solistul a lucrat timp de un an. Radhu a lucrat pentru aceasta melodie cu „Chajchas”, un instrument din copite de oaie si de măgar. „E un instrument ieştit din comun, dar care este adesea folosit””, ne-a spus acesta.

Cat despre colaboratori spune “mă sfătuiesc în principal cu un compozitor care îmi face linia melodică, apoi cu producătorii. Urmează orchestratorii, dar şi o bună prietenă, psiholog muzical, care mă învaţă cum să fac ca acea piesă și repertoriul meu să dureze peste ani, să fie unicat”, ne-a mai spus Radhu care va reveni în România, ţara lui natală, la începutul lunii decembrie.

Păreri?

Comentarii