Proiectul Human lanseaza single-ul "Radioactive"
2016-01-14 20:08:19

Inchide ochii si simte muzica. Asta este tot ceea ce conteaza!

Human este un nou proiect in muzica romaneasca. “Radioactive” este primul single lansat, o piesa care armonizeaza stiluri diferite, de la influente jazz, sunete electronice, alegeri vocale de blues, usor melancolice, pana la cadente indie-rock.

“Radioactive” este o melodie sincera, directa, fara filtre si fara o reteta anume. Este transpunerea in muzica a sentimentelor si emotiilor. Proiectul este nascut din dragostea universala si vorbeste despre adevar, despre cautarea drumului catre noi insine, despre introspectie.
Cu un stil inedit si un sound dreamy, proiectul aduce in acelasi loc producatori si compozitori care nu s-au intalnit niciodata, dar care vorbesc aceeasi limba – muzica.

Human este o extensie a noastra, latura umana a fiecarui om. Intregul proiect va fi conturat pe modalitati de a exprima emotii sincere, prin melodii personale, fara a le integra intr-un stil muzical anume.

No human being is illegal!

Cred ca v-am facut deja curiosi, asa ca va invit cu mare drag sa ascultam impreuna primul single semnat Human, “Radioactive”, dupa care va astept cu impresii. Listen!

Make-up & Photo: Zsuzsanna Hidi
Model: Andreea Matei

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *