PIESA NOUA: JerryCo feat. The dAdA - Unde Mergem
2014-10-15 18:37:07

JerryCo lanseaza “Unde Mergem”, o piesa in colaborare cu trupa The dAdA inspirata din realitatile cotidinene ale societatii romanesti.

“De la sistemul de sanatate la cel educational si in orice institutie de stat lucrurile par sa mearga in aceeasi directie… adica inapoi. Sunt si lucruri care tin de guvernanti, dar in opinia mea, problema fundamentala este atitudinea oamenilor, care se complac si se resemneaza cu prea mare usurinta in fata nedreptatilor. Mi-as dori sa realizam ca schimbarea pe care o tot asteptam de 25 de ani trebuie sa porneasca din noi.
“Unde mergem” este o radiografie bruta a societatii noastre, dar daca poate fi si un semnal de alarma ca o scanteie a unei eventuale schimbari, asta numai cei ce vor asculta piesa pot sa decida.”, declara rapper-ul JerryCo.

“Ceea ce vedem zi de zi in jurul nostru ne-a facut sa ne identificam cu aceasta piesa. Scandalurile, invidia si, in general, nepasarea oamenilor din jur sunt doar cateva dintre lucrurile cu care ne-am obisnuit, din pacate. Ne-am dori ca romanii sa ia atitudine si sa inteleaga ca in acest ritm nu vom ajunge niciodata prea departe”, declara Septimiu, Mihai, Bob si Theo.

“Unde mergem” este rezultatul eforturilor tuturor baietilor, iar piesa este semnata sub sigla casei de discuri Sprint Music.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *