Olivia Addams lansează clipul piesei „I'm lost" – o poveste despre călătoria în lume alături de persoana iubită
2020-03-06 20:57:14

Olivia Addams lansează clipul piesei „I’m lost”, cu un vizual impresionant care urmărește călătoria unui cuplu prin lume. Având un timbru vocal special cu influențe nordice, Olivia a reușit să pună în scenă o poveste frumoasă despre o persoană care se plimbă prin toată lumea, urmând soarele: „Totul ia o întorsătură interesantă în momentul în care personajul feminin, obișnuită să fie pe cont propriu toată viața, se îndrăgostește. Deși experiențele anterioare au îndemnat-o să fugă de fiecare dată când acest lucru se întâmplă, realizează că oriunde s-ar afla se culcă și se trezește cu persoana iubită în minte. Mie mi s-a părut un concept foarte frumos și un mesaj care promovează iubirea și faptul că ea este mai presus de tot. Oricât ne-am împotrivi, sau oricum am fi fost învățați, în fața iubirii suntem egali”, a spus Olivia Addams.

Artista a ales să spună povestea prin două personaje, interpretate de fotomodelul Elena Maria Popescu și Matei Negrescu: „Ce-mi amintesc cel mai bine de la filmări este faptul că mă uităm la Elena și Matei, cât de frumoși erau împreună și nu mă puteam abține să nu zâmbesc. Clipul urmărește povestea lor și prezintă călătoria lor prin lume, cu multe amintiri frumoase”, a adăugat Olivia.

De această dată, ea a ales să nu apară în videoclip, precizând că „mi-a plăcut să fiu behind the camera și să văd tot procesul, așa am simțit că este mai potrivit și îmi place să îmi urmez instinctul. Promit, în schimb, ca în următorul clip o să aveți parte de acțiune și din partea mea!”

De regia videoclipului s-a ocupat Isabella Szanto, iar DOP este Roberto Stan. Producția clipului îi apartine lui Bogdan Zamonea. Muzica a fost compusă de Marius Dia, Alex Parker, versurile au fost scrise de Marius Dia, Olivia Addams, iar producția a fost realizată de Alex Parker și Marius Dia.

Olivia este o cântăreață și un songwriter cu un portofoliu impresionant. În doar un an și jumătate de carieră, ea a compus pentru mari artiști din România precum Antonia, JO, Lidia Buble. Având o energie est-europeană și o voce nordică, vocea Oliviei se îmbină într-un sound unic care a atras instant atenția ascultătorilor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *