Mihail lanseaza o noua piesa din seria acustica Lookout Tower: “Let’s Make Love”

O noua saptamana ne aduce o noua piesa din seria “Lookout Tower Acoustic Session”.

Dupa ce Mihail ne-a oferit varianta acustica a single-ului “Doar Visuri”, dar si o piesa nelansata pana in acel moment “Seara”, acum a sosit vremea pentru inca o piesa noua, interpretata doar in concerte: “Let’s Make Love”.

Piesa este compusa in Polonia, in perioada in care Mihail era student.

“Let’s Make Love e prima mea piesa, compusa in perioada in care eram plecat cu bursa Erasmus in Cracovia. Eram cu un prieten bun, intr-o seara si am inceput sa improvizam la chitara si el mi-a zis hai sa facem o piesa despre modul tau de viata, de un trubadur iresponsabil care fara sa vrea, lasa fetele cu inimile frante. Piesa asta le-o cantam fetelor cand nu stiam cum sa le zic ca nu vreau nimic serios, ca nu sunt suficient de matur pentru a putea face fata un relatii serioase. Si functiona de fiecare data :)” a marturisit Mihail.

“Let’s Make Love face parte din seria Lookout Tower Acoustic Session si este filmat intr-o locatie atipica, Turnului Pompierilor din Cluj Napoca, construit in 1574.

“Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, cel putin pentru mine a fost unicul monument in umbra al acestui oras, care mi-a trezit curiozitatea din prima clipa cand l-am vazut. Recunosc ca este primul lucru pe care-l vad cand ma uit pe geam dimineata sau seara. Tot timpul tacut, singuratic, ingandurat, evitat de lumea din jur, poate ca din cauza ca ne asemanam usor, am fost foarte atras de el.

Tot timpul a avut ceva misterios si imi starnea intrebari. Pe multi i-am intrebat despre acest turn insa nimeni nu-mi zicea mai mult decat putinul care l-am gasit la o cautare pe Google, dar nu era suficient de mult ca sa-mi satisfaca curiozitatea.

Il vedeam de pe balconul apartamentului meu si chiar povesteam cu prietenii cat de fain ar fi sa incercam sa ajungem acolo sa privim de jos in sus prin acoperisul de sticla. Sa vedem ce e inauntru, in ce stare e.

De cateva ori in drumul spre studio am mers pana la usa turnului sa vad daca se poate intra si pe la ce ore, dar nimic. Era o poarta de fier mare cu un lacat ruginit si am vazut o placuta cu denumirea Turnul Muzeul Pompierilor.

Ideea de Lookout acoustic session mi-a venit in momentul cand chibzuiam cu Dima Dimov, regizorul acestui set acustic, cum sa facem, unde sa facem si nu gaseam un spatiu suficient de bine luminat si mai putin obisnuit ca sa filmam cateva piese proprii intr-un format acustic. Atunci am venit cu ideea s-o facem in acest turn. Din acel moment totul a devenit oarecum simplu”, a povestit Mihail.

Artistul de origine basarabeana a dat lovitura anul acesta cu piesa “Ma ucide ea” care in acest moment se afla pe locul 5 in topul 100 Shazam Romania, a patruns in playlist-urile posturilor de radio si a depasit borna de 3 milioane de vizualizari pe YouTube.

Mai mult decat atat, in urma cu cateva zile, in Palatul Republicii din Chisinau, single-ul de succes “Ma ucide ea” s-a putut auzi si in varianta simfonica, interpretat live de Mihail alaturi Chisinau Youth Orchestra.

In saptamanile urmatoare, vom putea urmari inca 2 filmari din seria Lookout Tower Acoustic Session.

Pana atunci haideti sa urmarim impreuna “Let’s Make Love”, piesa ce face parte din seria Lookout Tower Acoustic Session, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

Comentarii