Maria Andreea – Imperial este o poveste de dragoste in pasi latino
2020-02-06 17:16:27

Radio Crazy: Buna, Maria Andreea! Ai lansat primul single din 2020. De ce “Imperial”?
Maria Andreea: Buna! Da, este un single care a stat ceva pana sa apara. “Imperial” pentru ca asa l-a denumit Alexandru Unc, cel care a scris piesa, si pentru ca atunci cand am vazut piesa, am spus ca va fi o continuare la “Reina”, piesa care m-a facut cunoscuta.

Radio Crazy: Ce mesaj are piesa si de catre cine e compusa?
Maria Andreea: Piesa este de dragoste, are un mesaj foarte frumos. De fapt doua. Am scris-o gandindu-ma la acele cupluri care nu sunt impreuna mereu, dar se gandesc unul la altul indiferent de situatie. Ti-am zis, e continuare la Reina. In plus,m-am gandit ca eu pe toti iubitii mei i-am cucerit prin dans. Si uite asa le-am combinat si a iesit Imperial.

Radio Crazy: Cu cine ai colaborat pentru realizarea clipului si care povestea pe care ati vrut s-o transmiteti?
Maria Andreea: Am colaborat cu Alexandru Andries, magicianul meu preferat in ceea ce inseamna imagine. Alex a calatorit foarte mult si a facut filmari internationale si asta se vede imediat. Povestea clipului apartine a doi dansatori ce in tinerete obisnuiau sa danseze impreuna, dar viata i-a despartit la un moment dat si se reintalnesc intr-o seara la casino, danseaza din nou si raman impreuna.
Am vrut mult sa dansez in videoclipul acesta. Eu am facut 10 ani de dans si coregrafie. L-am invitat pe Andrei Mangra, care este si campion mondial la dans sportiv si a iesit ce vedeti in clip. Ideea a fost a mea si este tot legata de povestea piesei “Imperial”.

Radio Crazy: Ce urmeaza?
Maria Andreea: Urmeaza surprize. Sa ma urmariti pe mariaandreeaofficial pe Instagram si Facebook si veti afla. Sper ca pana in vara sa lansam inca 2 piese.

Radio Crazy: Un mesaj pentru cititorii nostri?
Maria Andreea: Sa aveti parte de o dragoste imperiala, macar o data in viata. Sa visati si sa iubiti!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *