Lemonade with Georgia lanseaza o piesa fresh, de vara: “Ia-ma cu tine”!
2021-07-06 19:12:01

Lemonade with Georgia este un proiect nou pe scena muzicală de la noi, fondat de către Georgiana Moraru și Marius Dobre. Aceștia lansează o piesă fresh, perfectă pentru vară, de ascultat în drum spre mare: “Ia-mă cu tine”.

Georgiana, solista proiectului, a cântat de-a lungul timpului alături de Hi-q și trupa Life on Mars, și a legat colaborări cu diverse proiecte și artiști, printre care și trupa Bere Gratis. Marius Dobre, producătorul și chitaristul proiectului, este unul dintre fondatorii cunoscutei trupe Bere Gratis, fost membru K-risma, și colaborator al mai multor proiecte cu artiști precum Gabriel Huiban, Julia Jianu și Phelipe. Parte a proiectului Lemonade with Georgia este și George Claudiu, percuționist talentat.

Piesa “Ia-mă cu tine” este o poveste de dragoste liberă, fără început și sfârșit. Este o iubire arsă de soare, acompaniată de cel mai frumos drum spre mare. Ideea cântecului a venit în așteptarea verii, la o șuetă cu bere rece, limonadă și multă gheață. Versurile sunt scrise de Andi Banică și Georgiana Moraru, iar producția poartă semnătura lui Marius Dobre (Virus Music).

„Prietenia cu Marius a început acum mai bine de 10 ani. În toată această perioadă fiecare dintre noi a fost ancorat în alte proiecte și, deși am fi vrut să lucrăm împreună, nu ne-a permis timpul. Lucrurile s-au schimbat în urmă cu un an, când i-am făcut o vizită în studio și i-am propus un proiect care să ne ofere fericire înainte de toate. E vorba de bucuria aia care te umple atunci când creezi sau interpretezi o piesă pe sufletul tău. Am fost pe aceeași lungime de undă, așa că ne-am pus pe lucru. L-am cooptat apoi în proiectul nostru și pe George, care ne-a adus ritmul și un plus de energie. Formula a devenit completă și sperăm să vă placă ce a ieșit.” Georgiana Moraru

Georgiana Moraru are 32 de ani, este din Galați, însă și-a găsit o a doua casă în București, oraș în care s-a mutat încă de la începutul studenției. Solista proiectului Lemonade with Georgia a fost mereu pasionată de muzică, având prima trupă la doar 12 ani. De atunci, lucrurile au evoluat, așa cum este și firesc. A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și Facultatea de Muzică, iar apoi a studiat în Compania de Artiști sub îndrumarea doamnei Profesor Dana Dorian. Între timp, a cântat alături de Hi-q și trupa Life on Mars, și a legat colaborări cu diverse proiecte și artiști, printre care și trupa Bere Gratis.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *