LANY lanseaza albumul "gg bb xx"
2021-09-03 18:57:00

Noul album, “gg bb xx”, al trio-ului din Los Angeles a fost lansat impreuna cu videoclipul piesei “ex I never had”.
In aceasta saptamana, trupa a anuntat un spectacol special la The Troubadour in Los Angeles pentru primii 500 oameni care vor achizitiona bilete. LANY va pleca in aceasta toamna intr-un turneu in America de Nord si Marea Britanie, concertand in 31 de locatii diferite.
 
Noul proiect contine piesele “never mind, let’s break up”, “up to me”, “roll over, baby” si “dancing in the kitchen”, care au fost lansate in decursul acestui an.
 
Continuand succesul albumului de anul trecut, “mama’s boy”, care a debutat pe locul 7 in Billboard Hot 200 si pe primul loc in Billboard Alternative Albums, acumuland peste 300 milioane de stream-uri, trupa a colaborat pentru “gg bb xx” cu producatori precum Andrew Goldstein (Maroon 5, Katy Perry, Lauv), John Ryan (Shawn Mendes, Charlie Puth, Harry Styles), David Hodges (Ed Sheeran, 5SOS, Blink 182), Tobias Jesso Jr. (Adele, Sia, HAIM), Dan Smyers, dar si altii.
 
Trupa a devenit cunoscuta odata cu lansarea albumului “LANY”, in 2017, iar “Malibu Nights”, din 2018, a fost primul proiect ce a debutat in Billboard Hot 200, iar intre timp au reusit sa vanda peste 415,000 de bilete, sa acumuleze peste 3 miliarde de streamuri si peste 600 milioane de vizualizari, fiind urmariti pe social media peste 8.2 milioane de persoane.
 
“gg bb xx” Tracklist: 
1. get away
2. up to me
3. never mind, let’s break up
4. dna
5. roll over, baby
6. live it down
7. dancing in the kitchen
8. ex i never had
9. somewhere
10. care less
11. ’til i don’t
12. one minute left to live

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *