Jasmine Saraj feat. Mario Fresh - Alo, alo! (single nou, videoclip nou)
2014-11-01 12:10:07

Momente de fericire pe care doar varsta copilariei le poate oferi, clipe cu farmecul inocentei, in care ne construim fericirea pe visuri, suras si candoare sunt elemente reflectate prin ochii celor 2 tineri artisti, Jasmine si Mario Fresh, in videoclipul “Alo! Alo!”, lansat alaturi de Cat Music.

Single-ul “Alo! Alo!” marcheaza cea de-a doua colaborare a tinerilor artisti, dupa “Merg mai departe”, piesa ce a fost lansata in urma cu un an, dand titlul unei campanii umanitare pentru copii.

Piesa compusa de catre Catalin Dascalu este insotita de un videoclip regizat de catre Alex Ceasu, care ilustreaza energia debordanta a tinerilor artisti, intr-o lume plina de culoare, fericire si fara griji.

Cariera artistica a frumoasei Jasmine este in plina ascensiune si a inceput la varsta de 6 ani, cand a castigat concursul “Mamaia copiilor”, cu piesa “Sunt sic”, compusa de catre Virgil Popescu.

De atunci si pana acum, au urmat numeroase activitati artistice: multe piese, concursuri de dans sportiv, lectii de canto si pian, 3 albume, premii la festivaluri de muzica si prezentarea unor emisiuni tv si ale unor evenimente muzicale, cum ar fi Festivalul Mamaia Copiilor.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *