“In Your Head” by Bruno Rex & MVRT – lansarea fresh de la inceputul weekendului

Mare, soare, distractie si multe rasarituri de neuitat. Si tu visezi la o asemenea vara? Nu e doar in mintea ta. Si noi visam sa dansam pe plaja pe piesa “In Your Head” by Bruno Rex & MVRT, piesa proaspat lansata astazi! E fresh, e noua, e exact ce trebuie pentru un inceput de weekend!

Piesa e o invitatie de a iesi din rutina zilnica si de a-ti oferi un moment de relaxare. “In Your Head” este increderea de care ai nevoie pentru a trece cu bine peste toate provocarile unei zile aglomerate. Uita de toate grijile si distreaza-te asa cum iti doresti!

Bruno Rex este un artist mexican care a produs piesa impreuna cu superstarul polonez Marta Gałuszewska aka MVRT si Daniel Helenius, un producator finlandez. “Ne-am intalnit la Varsovia, am facut melodia la Helsinki si am scris si inregistrat piesa la Amsterdam. “In Your Head” este un cantec vesel, inaltator, este despre prietenii care cred in aceleasi idei, in ciuda culturilor diferite din care provenim. Muzica ne-a adus impreuna si ne-a unit ca o familie” sustin artistii.

Păreri?

Comentarii