Iantu face vizualizari record cu video-urile cu copii!
2017-05-09 22:32:56

Un lucru e cert! Copiii ii poarta noroc lui Virgil Iantu care a inregistrat record de vizualizari cu seria de video-uri “Copiii spun”, in urma participarii micutilor interesati de cursurile sale de self-esteem.

Cunoscutul prezentator TV a inregistrat recent pe pagina de Facebook aproape 1 milion reach, un record pentru un film scurt in care copiii vorbesc despre lucrurile serioase.

Aceste cursuri de self-esteem au reprezentat sursa de inspiratie pentru prima carte pentru copii pe care Virgil Iantu se pregateste sa o lanseze oficial, in curand. Acolo a intalnit acesti tineri minunati cu care a relationat foarte bine.

„Copiii sunt inestimabili in vietile noastre. Si cel mai adesea ne confruntam cu tot felul de probleme in comunicarea cu ei. Increderea in sine si inteligenta emotionala se consolideaza de la varste fragede si este foarte important modul în care cei mici percep relatia lor nu numai cu parintii, ci si cu ceilalti. Aceasta este si miza cartii…”, spune Virgil Iantu despre primul sau volum, “Copiii spun… emotiile sunt bune”.

Cartea se va lansa pe 1 iunie, de la ora 16:00, la foisorul de lemn din Parcul IOR. Iar pana atunci Virgil se intalneste cu cei mici la un nou “curs ca o joaca”, pe 20 mai. Detalii pe http://www.virgiliantu.ro/copiiispun/

Asadar, acestea fiind spuse, va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *