Francis On My Mind colaboreaza cu Lee Vent pentru al doilea remix al piesei “Circle Of Love”

Pe 21 mai, Francis On My Mind a lansat single-ul „Circle Of Love”. Piesa este compusa de catre Yin Creatif, mixata de Martin Eden (Bjork, Tom Greennan) și masterizata de Hans Philipp Graf (Sophie și The Giants) si vorbește despre numeroasele forme ale iubirii, despre momentele in care te simți învins, amenințat sau neputincios. Dar, indiferent de toate, dragostea este și va fi întotdeauna frenetică, ne va ține mereu în viață și ne dorim mai mult.

Melodia a atras atenția mai multor teritorii, marcând noua playlist-uri New Music Friday, in tari precum Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Polonia, România.
Acum, Francis On My Mind lanseaza al doilea remix pentru track-ul “Circle Of Love”, realizat de catre Lee Vent.

Francis și Lee Vent s-au întâlnit in Berlin anul acesta și au lucrat in studio la mai multe proiecte muzicale.

„Sunt incredibil de încântat și onorat să lucrez cu un artist atât de talentat ca Francis pentru remix-ul ei, dar și pentru următorul nostru single și aș dori să le mulțumesc tuturor oamenilor implicati pentru că au adus acest lucru la viață și susținerea colaborării noastre.”

„Lee Vent este un artist uimitor de talentat cu care am avut norocul să lucrez. Ador remixul realizat de el și abia aștept ca toată lumea să descopere mai multe despre colaborarea noastră.”

Păreri?

Comentarii