FOTO / Un cuplu celebru şi popular de la noi în ipostaze incendiare! Pozele de 10.000 de LIKE-uri care au încins netul la propriu!

Sunt primele imagini când îi vedem pe cântăreții de muzică populară – Culiță Sterp şi Carmen de la Sălciua – în asemenea ipostaze. Fotografiile cu cei doi au încins netul la propriu!

Formează cel mai frumos cuplu din showbiz-ul românesc şi nu pierd nicio ocazie pentru a-și declara iubirea și a le arăta tuturor cât de mult se iubesc.

Cei doi artişti s-au afişat în ipostaze incendiare la piscină. În timp ce Culiță apare la bustul gol în pantaloni scurți, soția lui, Carmen, apare într-un costum de baie minuscul în care îi putem admira formele sexy şi bine lucrate la sală. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți a stârnit imediat un val de apreciere şi comentarii pozitive din partea admiratorilor. Pozele au strâns peste 10.000 de Like-uri şi sute de comentarii. Wow!

Recent, artistul şi-a aniversat ziua de naștere iar Carmen i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste: “Eteeee… cică mâine e ziua ta iubire, facebook-ul nu minte dar el nu ştie că ziua ta e în fiecare zi calculând cât eşti tu un om de norocos şi de iubit de mine în primul rând, de familie, şi de o mulțime de oameni! Mă bucur de fiecare an care trece lângă tine… de fiecare moment frumos, de toate glumele, caterinca, de meseria noastră pe care o împărțim atât de frumos, mă bucur de tot ce trăiesc lângă tine… Nu întâmplător suntem născuți în aceeași lună. Sufletele noastre se atrag şi se completează foarte foarte bine… de asta şi voia lui Dumnezeu a fost să fim mai mult decât iubiți. Acum eşti soțul meu pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare rugăciune şi îl rog să te țină sănătos, departe de tot ce înseamnă rău. Nu cred că a mai rămas cineva care să nu ştie cât de mult te iubesc, dar dacă cineva a rămas în urmă cu ştirea asta îți mai zic încă o dată: ‘Te iubesc şi îți doresc tot binele din lume’!”, a scris Carmen pe o rețea de socializare.

Culiță Sterp şi Carmen de la Sălciua formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. În urmă cu mai bine de o lună, cei doi au hotărât să facă şi pasul cel mare: nunta. Au avut o nuntă de vis, cu peste 500 de invitați, iar dansul mirilor a fost cântat chiar de artist. Datorită ei s-a apucat de muzică, iar acum au sute de concerte pe an atât în țară, cât şi peste hotare. Carmen Racolța a devenit o apreciată cântăreață de muzică de petrecere din Ardeal, fiind cunoscută după numele Carmen de la Sălciua, care vine de la localitatea sa natală, satul Sălciua de Jos, jud. Alba-Iulia.

Păreri?


Comentarii