Florena si "Human", o combinatie de succes!
2017-02-07 19:40:27

Florena, tanara artista ce si-a facut debutul in fata publicului o data cu participarea la emisiunea-concurs X Factor in echipa lui Dan Bittman in 2013, lanseaza astazi o reinterpretare aparte a hitului “Human” de la Rag’N’Bone Man.

Versiunea Florenei, plina de pasiune si emotie, aduce un plus de sentiment piesei care a cucerit iremediabil intreg mapamondul in 2016.

Indragostita de muzica din copilarie, Florena a dedicat mii de ore studiului de canto si perfectionarii tehnicii vocale, iar rezultatul nu s-a lasat asteptat. Astfel, la doar 17 ani, artista se poate lauda cu o participare in finala nationala a concursului Eurovision, colaborari cu producatori de top dar si atentie din partea industriei.

Vocea Florenei nu lasa pe nimeni indiferent si cucereste iremediabil de la primul acord, dovada fiind piesele “Grateful” cu Mr. Gong precum si succesul piesei de debut “Behind The Shadows”.

Piesa, aleasa de artista pentru primul cover dintr-o serie de 4, este binecunoscutul hit pentru care britanicul Rag’N’Bone Man a fost premiat cu Brit Choice Award in 2016.

“Human” a fost aplaudata de critici si descrisa ca avand un impact mare prin sinceritatea versurilor care aduc veridicitate si realitate in muzica pop.

Despre alegere, Florena povesteste ca defapt, piesa a ales-o pe ea sa o interpreteze: “Eram intr-o seara cu prietenii la karaoke si am auzit piesa, mi-a placut foarte mult si mi-am dat seama ca era o piesa noua. Ziua urmatoare, m-am trezit cu ea si nu am mai putut nici cum sa o scot din cap. O auzeam non-stop, o fredonam si m-am gandit ca trebuie sa o cant. Mi-am dat seama ca mi se potriveste si ca imi place textul, care tansmite un subiect foarte sensibil si frumos. Asa ca, am facut acest cover dragut dupa piesa Human si asa am reusit sa mi-o scot cu greu din cap. Acesta a fost leacul.”

Asteptam cu nerabdare surprizele pregatite de artista!

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna interpretarea in maniera proprie a piesei “Human”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *