EMAA aduce un concert live, pe scena teatrului Elisabeta, pentru lansarea albumului Macii înfloresc iarna
2020-12-07 22:17:37

EMAA lansează clipurile pieselor de pe albumul Macii înfloresc iarna, realizate sub forma unui concert live, alături de Bastien, Bruja, Killa Fonic, instrumentiși și dansatori, susținut pe scena teatrului Elisabeta. Artista și-a dorit ca primul ei album să poată fi transmis cât mai natural și, împreună cu echipa, a decis să facă lucrurile în felul în care le-ar fi făcut dacă nu ne-am fi aflat cu toții în această perioadă delicată.

“Cred că un performance live este întotdeauna mai sincer. Cei de la Teatrul Elisabeta au fost foarte încântați de ideea noastră de a ține concertul într-un teatru gol și ne-au ajutat în acest sens. Macii înfloresc iarna e primul meu album, îl aștept de mult și am reușit să îl finalizez exact așa cum mi-am imaginat, împreună cu artiști pe care îi respect nemărginit, care m-au simțit și pe care i-am simțit exact așa cum sunt, și împreună cu o echipă foarte loială, care a susținut constant toate ideile noastre și pentru care sunt cea mai recunoscătoare”, a declarat EMAA.

 

“A fost un moment pe care îl așteptam încă de când ne-am cunoscut și chiar simțeam că o sa scriem muzică împreună. EMAA este un om tare special și cred mult în felul ei de a simiți lumea”, a spus Bastien.

 

“Între mine și EMAA s-a creat o chimie extraordinară încă din primele dăți când ne-am văzut, iar ce s-a întâmplat pe scenă a fost pur și simplu un schimb de energie pozitivă, mister, prietenie, alb și negru, soare și lună”, a declarat Bruja

 

Albumul conține șapte piese, patru cântate doar de EMAA plus trei colaborări cu Bastien, Bruja și Killa Fonic, și vorbește despre un extaz continuu, despre o viață fără lipsuri, despre lucruri care nu se văd, dar se simt, și gânduri nespuse.

Pe lume, nu există nimic care să își păstreze forma și esența intacte pentru totdeauna. Mediul, noi și stările noastre, toate se modifică în mod constant, uneori controlat, alteori nu. Atunci când iubim mult, avem senzația că acest sentiment nu va înceta niciodată. O stare puternică de bine, completă, care nu are cum să dispară. Albumul Macii înfloresc iarna este o imagine metaforă, care descrie acest lucru.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *