Dezvăluiri incendiare din viața unui cuplu celebru de la noi: “Sunt 10 ani diferență între noi, dar ăsta e un mare plus”

Uneori vârsta este doar un număr, iar alteori e o prăpastie între partenerii de cuplu. Cuvantul “diferenta” ne trimite prin el însuși la ideea de obstacol. Ca orice alt tip de diferența care poate apărea între doua parti ale unui cuplu, ea poate fi un obstacol sau dimpotriva, un punct de legatura și mai puternica. Un cunoscut cuplu din muzica populară și de petrecere si-au deschis sufletul și au vorbit deschis de diferența de vârstă dintre ei, el fiind cu 10 ani mai vârstnic decât ea. Cum se inteleg cei doi artiști?

Andreea Ciocotișan, o cunoscută cântăreață din tânăra generație, și Raul Bogdan, unul dintre cei mai buni și cunoscuți saxofoniști din Maramureș, au reușit să pună bazele unei relații extrem de frumoase și de puternice, chiar dacă exista o diferenta de 10 ani între cei doi. Cei doi artiști sunt împreună de 2 ani și nu exclud, dar nici nu se grăbesc către o căsătorie, deși tanarul saxofonist a cerut-o în căsătorie, chiar anul trecut în ajunul Crăciunului.

Întrebată cum se traduce această diferență de vârstă în relație, Andreea Ciocotișan spune ca nu simte în niciun fel această diferenţă și că ăsta este un plus pentru relația lor. “Am început aceasta relatie fără sa ma gandesc la asta. Defapt asta îmi plăcea foarte mult. Raul e mai mult de un iubit pentru mine, este mentor, prieten și asta cred eu este datorită experientei de viata. Deci dimpotriva difereta de varsta dintre noi a făcut sa fie totul așa frumos. Știi ca toți când luăm o decizie în viața simțeam nevoia sa cerem o părere și de obicei acea persoana este mama, acum Raul este cel cu care mă sfătuiesc în orice și mi-a demonstrat de multe ori ca mă pot baza pe spusele lui. Sunt 10 ani între noi, dar asta e un mare plus”, ne-a declarat frumoasa interpreta Andreea Ciocotișan.

Din fericire, și partenerul ei de viață gândește la fel, deși la început vedea varsta o problema, insa în timp și-a dat seama ca este o fata mult mai matura decat s-ar fi așteptat. “La început vedeam asta o problema. Mă gandeam ca la 18 ani ce poate gandii Andreea. Pustoaica cu fluturi în stomac. Dar m-am înșelat. Se vad foarte bine intipariti cei 7 ani de acasă și o maturitate la care nu mă așteptam. Clar în experiența vieții am cunoscut fete fel de fel. Ea este diferită. Știe foarte bine ce vrea și aici ne potrivim perfect pentru ca dincolo de toate cariera, muzica, hobby, familia este țelul nostru”, ne-a declarat saxofonistul Bogdan Raul.

Poveste de iubire ca în filme! Cum a fost cerută de nevastă Andreea Ciocotișan

Raul și Andreea s-au cunoscut unde altundeva decât pe scenă, căci muzica este cea care le-a unit destinele, speră ei, definitiv. O operație la ochi pe care a suferit-o Raul în urmă cu doi ani i-a apropiat atât de mult pe cei doi încât astăzi formează unul din cele mai invidiate cupluri ale folclorului românesc. Iubita saxofonistului maramureșean a povestit cum a fost cerută în căsătorie de Raul și cum a început povestea lor de iubire.

„Eram într-o formație în 2019, iar la începutul verii am căutat un alt saxofonist, așa l-am cunoscut pe Raul. El singur, eu singura niciunul cu nicio intenție de a fi ceva mai mult intre noi, doar colaborăm foarte bine. În toamnă Raul a făcut o operație la ochi în care 3-4 zile nu a putut deschide ochii. Eu fiind o persoana prietenoasa și încercând sa mențin tot timpul o relație buna cu prietenii mei, l-am întrebat cum se simte și dacă are nevoie de ajutor. Știind că locuiește singur și că nu se descurca în perioada aceea l-am ajutat și i-am dus mâncare gătită de mine. Atunci, zice el, nu i-a venit să creadă ca mai exista în ziua de azi și fete care sa nu fie pe interes material, în plus și o gospodina impresionantă la vârsta fragedă. De atunci au început întâlnirile dintre noi tot mai dese și am decis sa formăm un cuplu până când în noaptea de Crăciun am avut o surpriza neașteptată. M-a cerut in căsătorie, a fost un plan “viclean” pus la punct de Raul, noi nevorbind despre așa ceva și nici el nu discutat cu nimeni despre asta. Mă cunoaște foarte bine și știa ca un moment ca acesta eu îl doream sa fie doar între 4 ochi. Ca în fiecare an de sărbători ne vizitam părinții. Bineînțeles totul părea normal. În drum spre casa, gașca cu care eram întrebau ce ne-a adus “moșu” de parcă ei ar fi știut despre ce urmează să se întâmple. Ajunși acasă undeva în jurul orei 23:45 eu am dat fuga la dressing sa mă schimb pentru ca urma sa continuăm colinda la niște prieteni. În tot acest timp Raul era foarte agitat (cred ca nu știa cum să-și facă curaj), trecuseră deja 15 min în care el tot insista sa merg sa vad ce mi-a adus “mosu”. Când în final am ajuns lângă brad el era acolo muta cadourile care erau puse de noi ca ornament iar când s-a întors spre mine nu-mi venea sa cred ce se întâmpla. M-a prins de mâna și cu ochii înlăcrimati m-a cerut de soție”, povestește cu aceeași emoție pe care a simțit-o atunci cântăreața.

Păreri?

Comentarii