De la filmari la petrecere! Carmen are videoclip nou la piesa "O balada", un featuring de exceptie cu Doddy!
2016-03-28 16:32:43

A lucrat cu o echipa de profesionisti la filmarile noului sau videoclip, iar rezultatul a fost peste asteptari. Carmen lanseaza o piesa noua in colaborare cu Doddy, “O balada”, care se va auzi in curand pe posturile muzicale de specialitate. Clipul pentru “O balada” este regizat de Bogdan Daragiu, iar single-ul este o productie Sprint Music. Artista este total schimbata in noul sau videoclip, are o imagine fresh si este aproape de nerecunoscut. Sa aflam ce spune despre noul single si cum au decurs filmarile, caci imediat dupa a avut loc o mare petrecere!

“Am invitat mai multi prieteni de-ai mei la filmarile videoclipului pentru piesa “O balada”, un feat cu Doddy. Atmosfera de la filmari s-a simtit in imagini si o puteti vedea si voi. Ne cunoastem cu totii si am avut un super vibe! Si chiar daca am filmat de la 8 dimineata pana a doua zi la 6, dupa ce ne-am terminat treaba s-a lasat cu o mare petrecere!”, a dezvaluit Carmen.

Artista a fost incantata de colaborarea cu Doddy, despre care are numai cuvinte de lauda. “M-am inteles foarte bine cu Doddy, suntem pe aceeasi lungime de unda. Mi-a placut foarte mult la filmari, am imbinat utilul cu placutul si ne-am distrat pe cinste. Imi doream de mult timp o colaborare cu regizorul Bogdan Daragiu, iar rezultatul final ma bucura foarte tare. Stiam ca o sa fie totul OK datorita echipei de profesionisti cu care am lucrat! Piesa “O balada” mi-a placut din prima, de cand am ascultat-o. Piesa este compusa de Doddy, Shift si Santa si produsa la Midiots. Inainte de videoclip am lucrat la partea de coregrafie cu Freek si Fofo si sunt foarte incantata de rezultat!”, a mai completat Carmen, care a colaborat pentru filmarile videoclipului “O balada”, cu echipa de styling a lui Amir Dobos, make-up artistul Romelia Pelin si hair stylistul Silviu Iuga.

“O balada” este o melodie compusa si scrisa de mine, care statea cam de 2 ani ascunsa undeva in capul meu. A iesit la lumina in momentul in care le-am cantat lui Shift si lui Santa linia de refren iar ei au venit cu producţia perfecta. Ne-am gandit ca piesa trebuie sa ajunga neaparat la o fata, care sa si fie cool si sa o interpreteze exact cum o auzim. Asa s-a ajuns la Carmen, careia i-a venit piesa “manusa”. Avand in vedere ca imi place Carmen, odata adusa piesa la stadiul dorit, am tinut neaparat sa legam o colaborare si sa fiu prezent si eu in piesa. La filmari a fost o atmosfera tinerească, vie si m-am simtit foarte OK”, a spus Doddy.

“Este o piesa cu un aer fresh, un vibe de vara si sper sa se auda in toate cluburile. Ideea a pornit de la Doddy, iar “O balada” a fost compusa la noi la studio, la Midiots”, a completat Shift.

“Sper ca aceasta piesa, “O balada” sa fie pe buzele tuturor in aceasta vara! Cand am inceput colaborarea cu Carmen si Sprint Music odata cu “Domino” am avut incredere inca de la inceput in ea si stiam ca nu o sa fiu dezamagit! Carmen a scos hit dupa hit si nu se dezice. Nu pot sa fiu decat incantat de colaborarea cu ea!”, spune Marius China, manager Sprint Music.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al lui Carmen feat. Doddy, “O Balada”, aflat sub egida Sprint Music, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *