Daddy Yankee a lansat noua piesa "MÉTELE AL PERREO"
2021-09-03 21:06:00

Lansand hit dupa hit anul acesta, superstar-ul global, antreprenorul si legenda Reggaeton, Daddy Yankee, a lansat noua melodie – “MÉTELE AL PERREO”, produsa de Luny Tunes. Piesa are un beat reggaeton cu un refren captivant, iar videoclipul filmat in Puerto Rico acompaniaza perfect melodia. In doua saptamani, Daddy Yankee va fi cap de afis la Billboard Latin Music Week, cel mai important eveniment al muzicii latino din lume, care va avea loc in Miami, Florida.

Noua piesa vine dupa succesul melodiei “SÚBELE EL VOLUMEN”, care este realizata impreuna cu Myke Towers si Jahy Cortez, acumuland deja peste 40 milioane de stream-uri. Totodata, Daddy Yankee a primit si premiul “Agent of Change” din cadrul “Premios Juventud”.

Daddy Yankee este recunoscut la nivel mondial pentru ca a condus si a ridicat Reggaeton-ul intr-un fenomen cultural si muzical, care a alimentat o explozie de popularitate pentru muzica latina in intreaga lume.

Cu o cariera care transcende limbajul, geografia si demografia, Daddy Yankee este unul dintre cei mai populari si urmariti artisti din lume astazi, cu peste 60 de milioane de urmaritori pe retelele de socializare si peste 7 miliarde de vizionari, in ultimele 12 luni, doar pe YouTube.
Daddy Yankee ramane unul dintre cele mai recunoscute si influente nume din zona Urbano Latino. Daddy a lansat superhit-uri precum “Despacito”, “Dura”, “Con Calma”, “Gasolina,” “Rompe,” “Limbo” si “Que Tire Pa’Lante”, toate fiind auzite peste tot in lume.
Printre numeroasele sale realizari, Yankee a primit, de asemenea, peste 100 de premii, inclusiv Latin Music Billboard Awards, Latin GRAMMYs, American Music Awards, Latin American Music Awards, printre altele.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *