DaBaby lanseaza track-ul "Red Light Green Light"
2021-06-26 18:35:59

Dupa ce saptamana trecuta, DaBaby a lansat melodia “Ball If I Want To”, rapperul ne surprinde cu un nou track, “Red Light Green Light”. 

De la lansarea albumului său de debut, Baby On Baby, în martie 2019, DaBaby a pierdut puțin timp între proiecte. Rapperul a revenit puțin peste șapte luni mai târziu cu Kirk. În aprilie 2020, DaBaby a reapărut din nou cu materialul “Blame It On Baby”. 

DaBaby a revenit cu cel mai recent single al său, „Red Light, Green Light”, o piesă care îl surprinde pe rapper prezentându-și vehiculele de lux, precum și laudându-se cu viteza lor.

Noua melodie a rapperului vine la doar o săptămână după ce a distribuit „Ball If I Want To”, o piesă care a ajuns ca o declarație sfidătoare spre excelență. Înainte de aceasta, s-a alăturat lui Yo Gotti pentru „Drop” și Polo G pentru „Party Lyfe”.

DaBaby a fost, cu siguranță, foarte prolific, în ultimele luni, deoarece a apărut ca featuring pe mai multe piese, precum „Drop”, “Get Fly”, „Shop” și, cel mai recent, „Party Lyfe”, alaturi de Polo G.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *