Cum a sarbatorit Iuliana Tudor implinirea celor 39 de ani! "Iubirea care-mi taie insa respiratia este iubirea pentru..."
2016-06-21 14:03:00

Vedeta TVR 1 a sarbatorit o frumoasa varsta alaturi de familie si de prietenii dragi. Cu flori, cu tort, cadouri si cu multa dragoste. Iata ce a declarat prezentatoarea emisiunii „O data-n viata” pe pagina sa de Facebook, cu acest prilej.

“Am 39 de ani si inca invat sa nu am prea multe certitudini. E cert insa pentru mine, acum, ca singurul lucru care conteaza este dragostea! Fara ea nu pot fi mama, sotie, fiica, prietena, fara ea nu pot face televiziune si nu ma pot darui publicului meu, nu pot vedea dincolo de ziduri, nu pot avea umor, nu pot renaste… si nu pot nici macar muri fara dragoste. Am trait frumos acesti 39 de ani, unii ar spune cat pentru trei vieti.

De ziua mea sunt oameni care imi ofera crampeie din timpul lor… doar mie. De ziua, mea telefonul nu suna sa-mi dea probleme de rezolvat, ci doar sa-mi aminteasca de iubirea care ma-nconjoara. Imi dau seama ca mare parte din iubirea de care ma bucur este un dar adus in viata mea de Televiziune. Oameni de orice varsta, cu scoli inalte sau doar cu invataturi de viata. Oameni care mi-au impartasit povesti triste, dar si oameni bogati care au vindecat lacrimile celorlalti. Oameni pentru care ecranul televizorului este cel care m-a adus in casa si mai apoi in sufletul lor. Oameni pe care nu-i cunosc, dar care ma opresc pe strada de parca ne-am cunoaste dintotdeauna. E teribil de coplesitoare iubirea aceasta anonima, si le multumesc acestor oameni pentru ea.

Iubirea care-mi taie insa respiratia este iubirea pentru copilul meu, puiul de om in care mi-am varsat toate visurile, toata grija si sufletul pe de-a-ntregul. Uneori am impresia ca Tudor este cel mai iubit copil de pe lume, pentru ca-l iubesc fara seaman si nu stiu sa existe masura in iubirea aceasta”, spune sarbatorita.

Mai mult, Iuliana este nascuta in aceeasi zi cu Ana, colega si prietena sa buna, motiv sa sarbatoreasca impreuna o zi atat de speciala.Tortul a fost pentru amandoua.

Asadar, va invit cu drag sa urmarim impreuna cateva poze cu sarbatoritele, apoi va astept cu urari pentru cele doua frumoase. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *