Cristina Spatar feat. Don Baxter – Mai aproape (videoclip nou)

Videoclipul pentru cel mai recent single al Cristinei Spatar, “Mai aproape”, in colaborare cu Don Baxter, a fost filmat in Popeye Village, in decorurile filmului care l-a avut in rolul lui Popeye pe Robin Williams.

De altfel, parca toate decorurile erau parca desprinse dint-un film: Laguna Albastra cu apele smarald, Fereastra Albastra din Gozo – unde marea a erodata stanca dandu-i forma de fereastra, plaja Ramla cu nisip rosu,Valletta- capital tarii, Excelsior – resortul de 5 stele unde au fost si cazati.

Artista a stat o saptamana in Malta si, desi a avut un program militaresc: cu trezit la 6.30 in fiecare dimineata, machiat si coafat pe fuga, petrecut foarte mult timp pe drum de la o locatie la alta, a fost norocoasa avandu-i alaturi pe cei de la Malta Travel, care au dus-o in cele mai frumoase locatii pentru a filma videoclipurile.

In plus, intre doua reprize de filmare, Cristina a fost si a vizitat cele mai importante obiective turistice: capitala tarii, Valletta, unde a fost impresionata de catedrala Sf. Ioan ce gazduieste una dintre picturile lui Caravaggio, biserica facatoare de minuni, Ta’Pinu, din Gozo, Mdina unde s-au filmat celebrele filme: Troia, Gladiatorul, Contele de Monte Cristo.

Tinutele pentru acest clip au fost create special de Dana Budeanu. Costumul de baie a avut perle cusute manual, bijuteriile au fost Dolce & Gabanna, iar lenjeria cu cristale Swarovski poarta semnatura ID Sarrieri.

Aceasta deplasare a coincis si cu ziua de nastere a solistei, iar cei de la Malta Travel i-au pregatit o cina surpriza la Hotel Intercontinental, din statiunea de lux St. Julian’s.

Comentarii