Consoul Trainin & DuoViolins ne redau dorul de casă prin "Far From Home"
2020-12-11 20:29:53

Consoul Trainin și DuoViolins sunt gata să te trimită direct într-o lume psihedelică și lansează „Far From Home”. Piesa are o nuanță atât de specială și diferită, încât reușește, într-adevăr, să te facă să te simți departe de cotidian și de cunoscut.

Împletirea sunetelor organice cu cele electronice te determină să apreciezi creația artiștilor. Sunetul viorilor își face simțită prezența inițial timid, iar puterea pe care o capătă este o adevărată surpriză. Dacă nu te vei putea decide din prima care e partea ta preferată din melodie, e ok, nu te condamnăm. Pentru că, și pentru noi, „Far From Home” este o piesă care dă dependență.

Consoul Trainin, pe numele său real, Giannis Efthimiou, își definește numele de scenă drept acel sentiment pe care îl ai atunci când muzica și consola DJ-ului devin una cu sufletul. Artistul și-a creat propriul său sunet extrem de recognoscibil și care transcende genurile muzicale. Orice îi trece prin mâini este transformat într-o compoziție prețioasă într-un timp record.

DuoViolins reprezintă o sinteză artistică a doi violoniști, care sunt compozitori și producători. Cei doi, Dimitris Isaris și George Rafael Gaitanos, au o experiență profesională vastă și foarte diversă. Călătoria lor muzicală este un amalgam de adaptări eclectice de peisaje sonore etnice, pop, rock, dance cu melodii atrăgătoare de vioară.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *