Conan Gray a lansat noul single "People Watching"
2021-07-16 22:04:32

Noua piesa a lui Conan Gray este pentru cei care nu au simtit niciodata cum este sa fii indragostit. Artistul spune, ca el nu a fost niciodata la o intalnire si ca mereu a privit, cum cuplurile stau la terase si isi soptesc lucruri dragute. Conan iubeste sa vada oameni, ce traiesc in propria lor lume.

Piesa este compusa impreuna cu Julia Michaels si Dan Nigro, fiind mixata de Serban Ghenea.

Cea mai recenta melodie a lui Conan, “Astronomy”, a acumulat deja peste 35 milioane de stream-uri si 4,5 milioane de vizualizari, impresionand-o pe Taylor Swift, care a facut o postare, pentru a atrage atentia asupra talentului lui Gray.

La varsta de 12 ani Conan a inceput sa scrie primele versuri, totodata acesta posta intens pe internet desene, fotografii, vlog-uri, dar si gandurile lui. In anul 2018, a lansat piesa de debut, “Idle Town”. In urmatorii 3 ani, artistul a lansat “Sunset Season EP” si a sustinut 3 turnee in America de Nord si 2 in Europa, lansand in 2020 albumul “Kid Krow”. Cele mai cunoscute piese ale lui Gray sunt: “Heather” si “Maniac”, fiind certificate cu discul de platina in America.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *