Carla's Dreams - record de vizualizari pe YouTube pentru "Acele" - 3.3 milioane in doar 5 zile
2016-05-14 15:39:43

Inainte de super concertul din Bucuresti de la Arenele Romane sustinut de cei de la Carla’s Dreams pentru lansarea albumului “NGOC”, artistii au oferit cadou fanilor noul lor single “Acele”, piesa care va aparea pe urmatorul album.

In doar 5 zile de la lansare, piesa are peste 3.4 milioane de vizualizari, un record! “Acele” este virala pe retelele de socializare, fanii fiind cuceriti de versuri, de liniile melodice si de timbrul solistului din Carla’s Dreams.

Piesa a fost compusa de Carla’s Dreams si produsa de Alex Cotoi. Videoclipul a fost filmat in Chisinau in regia lui Roman Burlaca, cel care a realizat si clipurile pieselor anterioare: “Te rog”, “Sub pielea mea | eroina” si “Aripile”.

De asemenea, piesa lansata de Antonia si Carla’s Dreams – “Suna-ma” – are 1 milion de vizualizari in 3 zile de la lansare.

Pe langa piesele care au cucerit publicul, si concertul de la Arenele Romane i-a impresionat pe fanii numerosi veniti sa isi vada artistii preferati. Sound-ul rock, invitatii speciali de elita: Delia, Loredana si Antonia, precum si Nicoleta Nuca si Vanotek, vizualuri, grafica, coregrafia, scenografia, toate au fost elemente importante care i-au introdus in atmosfera show-ului.

Regizorul show-ului a fost Adrian Tapciuc, care a coordonat partea tehnica si artistica si care a creat un show de amploare, subliniind identitatea celor de la Carla’s Dreams.

Momentele de coregrafie au fost gandite si puse in scena de dansatorii instruiti de Dana Luca (Furnica). Un moment diferit a fost creat de doua dansatoare XXL care au demonstrate ce inseamna sa traiesti viata la maximum si sa te simti bine in pielea ta.

Grafica a fost creata de Publicis din Moldova, care au pornit de la o stilizare grafica 3D a bustului lui Michelangelo, cu ochelari, asa cum poarta Carla’s Dreams. Vizualul show-ului a fost coordonat de Mihai “Bubu” Cernea, impreuna cu echipa de lasere KLS.

Scenotehnica impresionanta a fost rezultatul unei colaborari eficiente intre echipa Arenelor Romane si echipa Cool&Dax, cei care au adus in locatie ecranele LED si majoritatea surselor de lumina care au contribuit la spectacolul vizual.

‘NGOC’ este disponibil pe iTunes pentru pre-comanda si curand va putea fi achizitionat si in format fizic.

https://itunes.apple.com/it/album/ngoc/id1109751528?l

Piesele au fost compuse de Carla’s Dreams si produse de ei impreuna cu Alex Cotoi, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Radu Ionatan.

Carla’s Dreams continua sa bucure fanii din Bucuresti si din toata tara cu concerte sold out.

Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube in Romania este “Cum ne noi”, (40 de milioane de vizualizari), colaborarea artistilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio si TV in Romania. Tot ei au compus piesa “Da, mama”, interpretata de Delia care are 31 de milioane de vizualizari. Piesa “Te rog” a devenit virala pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio si TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizari. La inceputul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesa cu un videoclip controversat, care a strans in 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizari.

Va place Carla’s Dreams – “Acele”?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *