Cadoul muzical pe care JO l-a pregătit pentru fani: „Ziua lu' Ioana"
2021-08-30 18:29:00

De ziua ei, JO a pregătit un cadou muzical pentru fanii săi și anume o piesă cu influențe trap: „Ziua lu’ Ioana”. Fiind prima piesă de acest gen din carieră, JO și-a ales foarte bine momentul, dar și titlul single-ului, lansarea lui fiind chiar de ziua ei de naștere. Compusă de către Florin Boka alături de Lucian Nagy și Dorian Micu, „Ziua lu’ Ioana” este o piesă cu versuri catchy ce îți rămâne întipărită în minte încă de la prima ascultare, iar clipul prezintă momente de la petrecerea pe care JO a organizat-o alături de cei mai apropiați prieteni.

„27… Pff. 27. Mulți ani. Mă simt «bătrână :))». Mai important decât faptul că sunt mulți contează cum și în ce fel au trecut ăștia 27 de ani. Vreau și tind să cred că s-a așternut și o urmă de înțelepciune și maturitate peste trupul, mintea și sufletul meu de copil. Dacă m-am ales cu ceva în anii ăștia, m-am ales cu o gândire mai profundă, mai înțeleaptă și mai dreaptă. Dacă nu față de mine încă… Măcar față de cei din jur.
Și sunt cea mai mândră de faptul că nu îi mai numesc pe toți oamenii din viața mea «prieteni» sau «familie» cum o făceam în trecut. Am învățat că «familie» iți e DOAR FAMILIA, iar prietenii…. Poate nici de o mână n-am nevoie ca să-i număr. Am învățat că dragostea adevărată și prietenia adevărată o cunoști cu răbdare și încredere, cu cinste și omenie, cu dragoste necondiționată și cu înțelepciune. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru oamenii pe care mi i-a scos în cale, dar îi mulțumesc în primul rând pentru experiențele pe care le-am trăit și pentru ce am devenit ca om, ca femeie. Am învățat că am nevoie în primul rând de mine, în al doilea rând am învățat că lângă mine e nevoie doar de o mână restrânsă de oameni.
Știu că sunt o fire empatică și accept și îmbrățișez momentele în care simt să ajut și să cresc alături de mine oameni pe care îi pot îndruma și ajuta în viață, dar la rândul meu îmi doresc alături de mine oameni pe care să mă pot baza, oameni de la care am ce să învăț, care mă ajută să cresc, să mă dezvolt. Despre asta e și piesa pe care o lansez la 27 de ani. Despre mine în primul rând. Despre cât de puțin ai nevoie cu adevărat ca să fii fericit. Azi e «Ziua lu’ Ioana» e despre mine, despre tine, despre tot ce te face să fii fericit. Și fericit trebuie să te faci în primul rând SINGUR. Restu’ vine de la sine.
Piesa a fost creată în studiourile HaHaHa Production, într-o sesiune la care au participat compozitori și producători foarte talentați și muncitori ce au transpus perfect în muzică și versuri această poveste. Abia aștept să aflu părerile voastre, să ascultați piesa și să vedeți clipul, sper să vă placă la fel de mult precum îmi place și mie”, povestește JO despre noul single.

Pe 26 august, cu 3 zile înainte, JO și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit alături de prieteni, familie și artiști, cărora le-a făcut mai multe surprize. Una dintre ele a fost chiar filmarea clipului „Ziua lu’ Ioana”.

Artista a susținut și un mini concert unde a cântat piese precum „Vocea ta”, „Lacrimile” „Până vara viitoare”, „Cu un picior în rai”, dar și „Mă mai ia” alături de JUNO.  În plus, în cadrul evenimentului invitații au ascultat în premieră single-ul „Ziua lu’ Ioana”. Prezenți la ziua lui JO au fost mai mulți colegi de breaslă, care au sărbătorit-o așa cum se cuvine și au fost alături de ea în aceste momente unice. Printre invitați s-au numărat Theo Rose, Emilian, Natanticu, băieții de la Noaptea Târziu, Mario Fresh, Alexia Eram, MIRA, Liviu Teodorescu, Bella Santiago, IOVA, SHIFT, Dj AlbWho, Sebastian Dobrincă și mulți alții.

JO este una dintre cele mai apreciate voci din România, ce ajunge de fiecare dată la inimile fanilor prin hiturile pe care le lansează. Anul trecut artista a cucerit publicul și topurile de specialitate cu piese precum „Lacrimile”, „Noapte polară”, „126″ și „Adio”, single lansat de ziua sa de naștere. În noiembrie JO a lansat „Iubirea mea”, o piesă ce are la bază tot o poveste de dragoste, însă nu una cu final fericit. A urmat apoi „Mă mai ia”, hit lansat alături de Juno, „Vocea ta”, „Dorul” și „Ploaie de vară”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *