„Atentie, Cad Mere!", primul joc al unui vlogger roman
2018-10-19 20:20:20

Alex Cozma, cunoscut in sfera vlogging-ului romanesc sub numele de „Atentie, Cad Mere!”, lanseaza impreuna cu trei studenti romani jocul ce-i poarta numele. Acesta este disponibil gratuit pe Android si, in curand, pe iOS.

„Ne plac jocurile pe telefon, fie ca asteptam autobuzul sau suntem deja in el si asteptam sa treaca timpul. Acest joc te ajuta sa iti dezvolti coordonarea, si pana o faci, chiar daca ai pierdut, primesti o informatie utila, interesanta sau amuzanta la finalul rundei. Nu vreau sa spun ca o sa joci doar ca sa pierzi si sa vezi ce mai e de zis, dar o sa se intample”, declara Alex Cozma aka „Atentie, Cad Mere!”.

“Prima noastra legatura cu « Atentie, Cad Mere! » a fost in luna martie, cand ne-a ajutat cu promovarea unui joc si ne-a sustinut prin postarea unui clip pe canalul sau de YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=hAaeaqfuhLk). Toti trei suntem fani « Atentie, Cad Mere! » si ne-am gandit ca ar fi o idee super sa facem un joc pentru un vlogger roman”, adauga tinerii programatori.

Jocul il are ca protagonist chiar pe vlogger si pentru ca elementele caracteristice ale videoclipurilor sale sunt merele, nu aveau cum sa lipseasca. “Arma” este un mar pe care utilizatorul trebuie sa il controleze pentru a trece peste obstacole si pentru a aduna cat mai multe puncte. Scorul este calculat in “IQ”, si desi uneori jucatorul poate pierde, castiga informatii utile, care il ajuta sa isi dezvolte abilitatile.

Cu peste 675.000 de abonati pe YouTube si peste 120 de milioane de vizualizari, “Atentie, Cad Mere!” prezinta prin videoclipuri educationale realitati interesante despre viata si lume. Vlogger-ul face parte din portofoliul TRU, alaturi de Noaptea Tarziu, Cristina Kovacs, Zappy TV, zZaNdrei, Theoxxh, Magda,Alpaca, Bisi si multi altii. TRU (the real you) aduna sub umbrela sa creativi din diverse domenii care au ca mediu de lucru online-ul si adauga la mixul creatiei factorul tehnic intr-un spatiu special amenajat.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *