Asculta si tu noua piesa a lui TeddyBear feat Tobi Ibitoye!
2021-06-26 15:39:39

Ziua de vineri vine cu o super lansare. TeddyBear lanseaza o piesa in colaborare cu Tobi Ibitoye – Runaway. Piesa te duce rapid cu gandul la zilele insorite petrecute pe plaja, cu un cocktail alaturi.

” Am vrut sa cream o piesa suficient de puternica pentru a inspira oamenii sa se bucure la maximum de orice moment. Cu alte cuvinte, acesta este un wake up call pentru noi toti: reveniti la tot ceea ce va face fericiti!” spune Teddy Bear.

„Cred ca Runaway este acelasi vis pe care l-am avut in ultimul an si jumatate. De la versuri pana la productie, puteti simti melancolia si emotia incorporate in speranta revenirii vremurilor bune” povesteste Tobi Ibitoye.

TeddyBear este un producator si DJ fresh, indragostit iremediabil de clubbing. Tot ce atinge se transforma in dance. Nu-i vei vedea niciodata fata, dar cu siguranta ii vei pune piesele pe repeat.

Tobi Ibitoye este un artist pop & soul, care se indreapta adesea spre genuri diverse, precum EDM, colaborand cu multi DJs si producatori de muzica electronica din Romania. Ultima sa colaborare cu Eneli pentru piesa Jaleen a reusit sa atinga sufletele fanilor si sa ii faca sa adauge piesa in playlist-urile lor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *