Arta Pentru Dambovita, un nou inceput
2016-01-15 14:57:00

Fostul club pentru tineret “Titu Band” din orasul Titu, isi schimba anul acesta numele in Arta Pentru Dambovita, devine de interes si nivel judetean, si se angajeaza sa organizeze evenimente culturale si artistice in tot judetul.

Dupa sedinta care a avut loc zilele trecute, consiliul administrativ a decis ca anul 2016 sa fie plin de activitate.

“Am decis sa schimbam numele acestui club si sa facem aceste schimbari pentru ca este necesar un astfel de centru in judetul nostru. Sunt o multime de tineri talentati care viseaza sa ajunga mari artisti, iar APD este primul pas pentru ei intr-o cariera stralucita. Avem o echipa prea buna pentru a sta degeaba.”, subliniaza Claudiu Dumitrache alias Dumy Klaw (director APD).

In cadrul clubului “Arta Pentru Dambovita”, tinerii talentati in muzica, teatru, dans, pictura/desen din Dambovita, se pot promova si pot dobandi cunostinte foarte necesare pentru o cariera de succes.
APD a deschis colaborari cu mai multe case de discuri, artisti si parteneri media pentru promovarea artistilor membri. Sediul APD este in incinta Palatului Copiilor Targoviste – filiala Titu. Curand, APD va avea centre in toate orasele din judet.

Pentru cei intersati de clubul “Arta Pentru Dambovita”, adresa de mail a clubului este artapentrudambovita@yahoo.com, iar pagina de facebook: www.facebook.com/ArtaPentruDambovita.

Va invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *