Andra Ioniță și AVA ne aduc sărbătorile de iarnă cu noua lor piesă – Christmas is Coming

Christmas is coming este o piesă de sărbătoare, cu un vibe pozitiv, care ne vorbește despre toate bucuriile și emoțiile pe care le aduce Crăciunul.

Vocile celor două artiste se armonizează perfect și ne oferă o stare de liniște și pace, dar și de fericire și entuziasm în același timp, toate fiind emoții specifice acestei sărbători.

Iubită și așteptată de toată lumea, ziua de Crăciun este momentul din an care ne face să ne simțim iar copii, iar această colaborare ne face să simțim bucuria de altă dată, la intensitate maximă.

,,Mi-am dorit să fie ceva antrenant, vesel, ceva care să ne introducă în spiritul sărbătorilor, să încercăm să uităm de perioada dificilă prin care trecem. Faptul că AVA s-a alăturat inițiativei mele nu poate decât să mă bucure. Ce mândrie mai mare aș putea avea când mentorul meu își dorește să cânte cu mine? Sper să vă placă piesa, să intre în casele voastre și să vă însoțească atunci când împodobiți bradul sau la gura sobei alături de cei dragi!” – a declarant Andra Ioniță

,,De la primele acorduri ale colindului, în timp ce lucram la piesă, mi-am dat seama că aș vrea să cânt și eu, pentru că îmi place tare mult și m-a prins vibe-ul. Andra Ioniță este un copil tare talentat și de mult timp ne doream să cântăm împreună o piesă și uite că acum a venit momentul. Sunt super încântată și abia aștept să văd ce feedback vom avea din partea publicului.” – a spus AVA despre noua colaborare cu Andra Ioniță

Andra Ioniță studiază muzica de la 5 ani, participând de-a lungul timpului la diverse competiții unde de fiecare dată s-a aflat pe podium. În prezent, urmează cursurile de canto de la Music City, sub îndrumarea artistei AVA (Andreea Avarvari), iar la 13 ani lansează deja cea de-a patra piesă din carieră.

AVA este artista care s-a remarcat la Vocea României și care până să se dedice carierei sale solo a colaborat cu artiști precum: Andra, Delia, Loredana, Damian Drăghici, Sișu, Dorian, Puya, Antonia, Feli, Alex Velea, Miru și Smiley, alături de care a colaborat timp de 6 ani. AVA are propria școală de canto – Music City și este cea care a pus bazele label-ului Sonus Record alături de Mihai Grecan.

De muzica celui mai nou single s-a ocupat AVA (Andreea Avarvari), versurile au fost scrise de Andra Ioniță, iar orchestrația a fost realizată de Mihai Grecan.

Păreri?

Comentarii