Anda Dimitriu live with band & special guest Spike
2016-05-11 15:52:55

Anda Dimitriu va concerta alaturi de Spike si alti invitati speciali pe 11 Mai in True Club. Concertul marcheaza prima ocazie de a canta live in fata unui public cel mai nou single, “O parte din mine”, lansat pe 7 aprilie.

Anda Dimitriu si-a inceput cariera in muzica la frageda vârstă de 6 ani, în Tip Top Minitop, experienta ce s-a dovedit doar inceputul unui frumos drum in care a cucerit atat publicul, dar si pe excentricul Marius Moga la Vocea României.

Dupa parcursul impresionant din emisiune, Anda a lansat primul sau single “Pentru Totdeauna” in toamna anului trecut.

“O parte din mine”, lansat in colaborare cu Spike, se bucura deja de atentie din partea radio-urilor, iar legat de piesa, Anda declara: „Este o piesa foarte aproape de sufletul meu si o colaborare care inseamna mult pentru mine, avand in vedere respectul meu pentru muzica lui Spike. M-am atasat de piesa inca din stadiul de idee, povestea din ea fiind si povestea mea in mai multe momente din trecut. Sper sa ajunga in inimile voastre! ”

Ne vedem miercuri, 11 Mai, la True Club pentru a asculta noua piesa Anda Dimitriu si a ne bucura de prestatia live care au facut-o cunoscuta ca unul dintre cei mai buni artisti live ai momentului.

Asadar, va invit cu mare drag in seara asta, incepand cu ora 21.00, in True Club, apoi va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *