“All I Want Is You” – cel mai nou cover lansat de Keo din seria #PianoMania

Keo lanseaza o noua piesa din seria “Pianomania”, de data aceasta alegand sa faca un cover dupa All I Want Is You, de la U2.

Piesa se alatura unei liste impresionante de coveruri realizate de artist dupa cele mai faimoase hituri din ultimii 50 de ani: “Your Song” (Elton John), Purple Rain (Prince), “Let It Be” si un medley alcatuit din “Give me your love” (Keo), “Apologise” (One republic) si “En apensateur” (Calogero).

Pianomania este noul proiect marca Keo, unde artistul imbina pasiunea pentru pian si muzica cu un concept vizual inovativ, in regia lui Mihai Laz.

Lansat pe 27 martie, proiectul consta intr-o serie de concerte ce pun atat artistul, cat si pianul, in rol principal intr-un show unic in care Keo, acompaniat de catre trupa sa, reinterpreteaza piesele sale, dar si piese celebre din ultimii 50 de ani de la artisti precum: Beatles, Queen, Prince, Elton John, Backstreet Boys, Robbie Williams, U2, Michael Jackson si multi altii.

Vizual, regizorul Mihai Laz a creat un spectacol de proiectii 3D concepute special pentru Pianomania, ce imbraca armonios coverurile pentru a reda pasiunea artistului.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna noul cover, “All I Want Is You”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii