Adalia lanseaza un nou cover, Paparazzi, originally by Lady Gaga

Adalia lansează un super cover după piesa Paparazzi de la Lady Gaga. Tânăra artistă talentată a ales, de această dată, o piesă cântată în stilul său unic, demonstrând din nou că are un timbru fermecător. Povestea este spusă din perspectiva unei fete care iubește și care devine cel mai mare fan al băiatului dorit, urmărindu-l ca un “paparazzi”.

Iubirea nu e întotdeauna frumoasă, iar uneori se poate transforma în obsesie. Oare cine va suferi mai mult la final? Ea, care e îndrăgostită până peste cap și ar face orice ca iubirea să-i fie împărtășită sau el, care se simte încolțit din toate părțile? Să fii cel care iubește în zadar sau cel care e iubit și nu simte nimic? Tu ce ai alege?

Adalia ne-a spus de ce a ales să facă acest cover: „O îndrăgesc foarte mult pe Lady Gaga și mi-am dorit să-i cânt piesa, aducându-i o notă originală, în stilul meu. Îmi place melodia aceasta pentru că transmite multe emoții și sper ca și fanilor mei să le placă ce le-am pregătit. Urmează și alte surprize.”

30 de milioane de vizualizări pe YouTube și 2 ani mai târziu, interpretarea piesei Masterpiece de către Adalia, împreună cu Jessie J, i-a adus tinerei artiste un grup mondial de fani. Talentul ei muzical este completat de compoziție, pian, dans și coregrafie.

În 2020, aceste talente s-au combinat atunci când Adalia a fost distribuită în rolul principal al producției de scenă Matilda, tânăra artistă cultivându-și astfel o nouă pasiune pentru teatrul muzical, alături de muzica pop. Iar, în 2021, promite fanilor ei noi și noi piese care să îi încânte.

Adalia îi urmează pe Taylor Swift, Shawn Mendes și, în mod deloc surprinzător, pe Jessie J în influențele sale muzicale. În cuvintele sale, scopul său este „să devină un superstar”. Cine ar paria împotriva ei?

Păreri?

Comentarii