Zhao te trimite la munte!
2015-05-27 18:36:52

Zhao lume

„As vrea sa fug, sa plec in Lume”, asa canta Zhao in cel mai recent single al sau si cum sunt multi cei care au acest sentiment, artistul s-a gandit sa le ofere o vacanta de 3 zile la Poiana Braşov.

” Uneori pentru a uita toate problemele si a ne incarca cu energie, avem nevoie de o pauza, sa fugim undeva doar cu o persoana draga noua. Castiga un sejur pentru doua persoane, de 3 zile, 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus, la Hotel RINA Vista Poiana Brasov!

Pentru a castiga trebuie sa urmezi 3 pasi simpli: dai share piesei “Lume”, like paginii fb.com/RinaHotels, tag, intr-un comentariu la postarea care anunta concursul, persoanei cu care vrei sa pleci in vacanta.”, a spus Zhao.

Hotelul RINA Vista este locul ideal unde te poti bucura de aerul curat de munte, relaxa si incarca bateriile. Camerele decorate modern sunt dotate ca sa nu-ti lipseasca nimic. Iar pe balcon, poti admira o priveliste extraordinara a Masivului Postavarul. Cei pasionati de drumetii au in apropiere numeroase trasee montante, iar pentru o experienta de neuitat pot incerca zborul cu plannorul sau parapanta.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, folosind random.org, pe data de 29 mai. Acesta urmand sa-si aleaga perioada in care vrea sa mearga in vacanta.

Mult succes tuturor participantilor!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *