Zarema lansează astăzi Night Of My Life - primul single al artistei din 2018
2018-05-07 19:22:40

Scrisă de către artistă alături de celebrul producător RedOne, cunoscut pentru hit-uri ca “Rain Over Me” (Pitbull, Marc Anthony), “Poison”(Nicole Scherzinger), “Bumpy Ride”(Mohombi), “Judas”(Lady Gaga) și “On The Floor” (Jennifer Lopez), “Night Of My Life” este o piesă dedicată sufletelor pereche de pretutindeni.

Zarema este o artistă americană de origine rusă, ce a devenit faimoasă în Europa de Est datorită unor hit-uri ca “Atak”, “Oh La La” și “Play It Loud”.

”Night of My Life” este o piesă de dragoste emoționantă, inspirațională și subliniază emoțiile pozitive și visele artistei pentru viitor. Versurile piesei vorbesc despre singurătatea și vulnerabilitatea pe care o simțim cu toții la un moment dat în viață, dar și despre entuziasmul unei relații noi și promisiunea unei povești noi de dragoste.

Fluenta în rusă, turcă, ucraineană și engleză, Zarema a dat voce unor personaje faimoase din diferite seriale celebre precum “Darkest Hour”, “Madam Secretary”, “Criminal Minds-Beyond Borders”, “Castle”, “Arrow”, “Covert Affairs”.

Zarema a fost inspirată încă din copilărie să devină cântăreață. A reușit să-și îndeplinească visul odată cu primul album, la care și-a scris singură versurile și liniile melodice.

Începând cu 2008, Zarema s-a mutatla Los Angeles, obținând în 2012 statutul de cetațean al SUA. Atunci a început să compună piese și în limba engleză. Acolo l-a cunoscut pe RedOne, alături de care a scris piesa “Night Of My Life”. Piese este însoțită de un videoclip fascinant, postat pe canalul Vevo al artistei.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *