Yungblud si Halsey lanseaza videoclipul piesei „11 minutes” feat. Travis Barker

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Odata cu lansarea materialului video ce insoteste piesa „11 minutes”, Yungblud si Halsey ne angajeaza intr-un maraton disperat al uitarii, cu traseu care ne trece treptat prin toate etapele durerii si mizeriei afective.

Actiunea de a pleca ia proportii colosale, fortandu-i pe ambii protagonisti ai povestii de dragoste sa indure negarea, furia, negocierea si depresia pana in punctul in care acceptarea se instaleaza, reducand la tacere strigatul propriilor ganduri.
Videoclipul piesei „11 minutes” este regizat de catre Colin Tilley si expune radacinile, iar mai apoi arborele supliciului la care oricine se supune in urma unei despartiri, hranindu-se din ura si durere si oferind o demonstratie spectaculoasa de masochism psihologic.

„11 minutes”, colaborarea dintre Yungblud & Halsey si Travis Barker, succeda single-ul lansat de Yungblud la inceputul acestui ani, „Loner”, un imn al celor neintelesi, al celor care nu se pot integra. Materialul video al single-ului „Loner” a facut deja peste doua milioane de vizualizari, iar, cumulate, piesele lui Yungblud au ajuns deja sa fie ascultate de 90 de milioane de ori.

Pareri?

Comentarii