Yssa revine cu un nou single și videoclip, “Tu”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

După ce a strâns aproape 5 milioane de vizualizări pe Youtube cu single-ul, “Tu și eu”, Yssa revine cu un nou single și videoclip, “Tu”. Piesa este compusă de Blackjack Records în studioul Epic Entertainment și reprezintă prima piesa în limba spaniolă cântată de Yssa. “Tu” este lansată sub egida Red Clover Media și beneficiază și de un videoclip filmat pe malul Lacului Snagov și regizat de Simion R. Ștefan.

“Am lucrat foarte bine cu echipa Blackjack Records, “Tu” fiind prima piesă dintr-o serie de 4 pe care o vom lansa împreună. Mi-a plăcut piesa de la primele acorduri și îmi doream foarte mult să cânt o piesă în limba spaniolă, iar aceasta mi s-a părut cea mai potrivită. Filmările au durat o zi întreagă și au fost pline de momente amuzante și emoții, ploaia forțându-ne să oprim filmarea în câteva rânduri”, a declarat Yssa.

Yssa s-a făcut remarcată cu single-urile “Amprente” (o colaborare cu Pacha Man care a strâns 1,5 milioane de vizualizări pe Youtube) și “Tu și eu” (aproape 5 milioane de vizualizări).

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să urmărim împreună videoclipul piesei “Tu și eu”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii