YellLow lanseaza single-ul si videoclipul "Junky", featuring Skizzo Skillz
2018-09-04 15:09:11

Proiectul YellLow a revenit cu single-ul “Junky”, iar de aceasta data a pregatit si un featuring neasteptat, alaturi de Skizzo Skillz.

“Noi ne-am bucurat recent de o vacanta surpriza in Italia, pierde-vara cu Skizzo si ai lui. Mare caterinca! Vedeti in videoclip cum a fost acolo. Oh boy! Oh boy! #junkyforyourlove”, declara YellLow.

Piesa “Junky” pastreaza elementele eclectice, caracteristice YellLow, mai ales ca varianta lui Skizzo este in limba romana, iar partea Luizei este in limba engleza. Piesa este compusa de Luiza Popescu si Andi Petreanu (doi dintre membrii proiectului), dar si de Skizzo Skillz si Cristian Tarcea, alaturi de care YellLow a lucrat si la single-ul “Put It On Top”.

Videoclipul a fost filmat in regia lui Silviu Mindroc intr-o locatie spectaculoasa din Italia, un spatiu poetic care puncteaza perfect notele track-ului.

“Pe Skizzo Skillz l-am cunoscut fix cand s-a mutat in Bucuresti, din ‘Timishwawa’. El cauta o trupa de live, noi cautam un front-man cu atitudine. Ne-am intalnit undeva la mijloc cu un freestyle trip-hop, live, in primul lui concert dintr-un club al capitalei. Ce vremuri! 7 ani mai tarziu, mutam muntii impreuna din Cinque Terre in Romania. Piesa e light, de vara tarzie, ametitoare, ca un pahar de sampanie. Pentru a filma clipul, am fost intr-o locatie grozava, unde am avut parte de cea mai fun filmare ever, pentru asta le multumim tuturor celor implicati. Vom lansa mai multe variante ale aceste piese, atat in tara, cat si cateva surprize pe alte meleaguri. We are blessed and loved. Take care”, au adaugat membrii YelLow.

O fuziune de 2 concepte antonime, yell (digital) si low (bass), imbinate optimist si dinamic, YellLow este un proiect electro-pop, format din Andi (clapa, samples & FX), Luiza (voce), Radu (bass) si Alex (tobe). “Crimson”, “Scream”, “Put it On Top” sau “BLVD” sunt doar cateva dintre piesele lansate pana acum de YellLow.

Skizzo Skillz este unul dintre cei mai nonconformisti trapperi din Romania. A lansat de-a lungul timpului mai multe piese care au devenit hit-uri. Artistul nu este la prima colaborare, una dintre cele mai cunoscute fiind colaborarea cu Karie. Single-ul „Bini di tat” a devenit rapid viral, reusind sa fie indispensabil la toate petrecerile.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *