Yabee lansează single-ul și videoclipul “How to love you”
2017-07-25 14:24:58

Yabee lansează primul ei single și videoclip, “How to love you”, sub egida Cat Music și Vibe Records. Piesa este produsă de Blackjack Records în studioul Epic Entertainment, la ea lucrând Dănuț Tulea, Peter Zaad, Karo și Laura Vatajanu și beneficiază și de un videoclip filmat în Constanța și Mamaia și regizat de Alin Surdu.

“Piesa “How to love you” a fost concepută de Blackjack Records, fiindu-mi destinată de la bun început. Mi-a plăcut foarte mult ghidul și împreună cu întreaga echipă am hotărât să fie primul neu single. Apoi am plecat în număr foarte mare pe litoral și am filmat videoclipul alături de Alin Surdu. Filmările au durat 11 ore și au fost pline de veselie și peripeții”, a declarat artista Yabee.

Yabee a primit trofeul pentru “Cel Mai Promițător Artist Român” la Gala Premiilor En Moda (Cipru), unde a cântat alături de Faydee, Mohombi și Adam Clay.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să urmărim împreună videoclipul piesei “How to love you”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *