"Who You Are" pe locul 2 in Airplay Italia!
2018-05-03 17:49:01

Dupa ce în urmă cu 3 săptămâni “Who You Are” a intrat în Top 20 Airplay Italia, hitul artistului de origine basarabeană reușește să sara 10 pozitii intr-un timp scurt, ajungând până pe locul 2 în Airplay, locul 5 în iTunes și locul 9 in Shazam. Totodata, videoclipul piesei se clasează pe locul 14 in Top Video Airplay Italia.

Ultima saptamana a fost una intensa pentru Mihail, artistul completând 4 zile de promo în Italia, ce au inclus reprezentatii live la radio-uri precum RDS, Rai Radio 1, Radio M2O si R101, dar și interviuri pentru publicatii precum Med! iaSet sau La Freccia Magazine.

O piesă inspirată din experiențele personale are artistului, “Who You Are” a petrecut 9 săptămâni pe locul 1 în topul Media Forest, fiind a cincea cea mai difuzată piesă din 2017 și consolidându-i poziția artistului în industria muzicala autohtonă. Este primul single în limba engleză al lui Mihail, ce a devenit faimos datorită hit-ului “Ma ucide ea”, a doua cea mai ascultată piesă din 2016. Aceasta a acumulat puțin peste 66 de milioane de vizualizări.

“Este inspirată din diferite momente din viața, atunci când faci un pas înapoi și încerci să asimilezi ceea ce se întâmplă în jurul tău. Ultimul an pentru mine a fost o perioadă de regăsire, în care am încercat să descopăr cine am devenit eu și dacă-mi place această persoană.” – Mihail

Videoclipul este marcat de un dans cu sinele, o redescoperire ce vine în completarea mesajului piesei.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *