Westlife lansează single-ul „Dynamite”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

După succesul înregistrat de piesele „Hello My Love” și „Better Man”, Westlife, renumita trupă originară din UK, lansează single-ul „Dynamite”, cel de-al treilea single extras de pe următorul ei album, „Spectrum”.

Piesa este una foarte actuală, un material special, care integrează un sunet aerat și o linie melodică perfecta pentru această vară. „Dynamite” este scrisă de către Ed Sheeran și Steve Mac și reprezintă întoarcerea glorioasă a trupei în peisajul muzical actual.
„Dynamite” este o piesă ce reflectă spiritul dinamic ce a consacrat trupa și i-a oferit resorturile necesare pentru a continua faimosul turneu, „Twenty Tour”, care a doborât recorduri și care va continua și vara aceasta, în Asia.
Noul single semnat Westlife este de-a dreptul încântător, un material ce începe subtil și crește treptat în intensitate, terminându-se într-o notă plină de euforie.
„Acesta este cel de-al treilea single al nostru scris în colaborare cu Ed Sheeran. Este incredibil să lucrez cu el și să îl las să își pună amprenta asupra albumului “, declară trupa.
Videoclipul piesei „Dynamite” va fi filmat în fața a 160.000 de fani, pe stadionul Croke Park, din Dublin.

Păreri?

Comentarii