VVAVES lansează alături de Iggy Azalea „BOYS LIKE YOU”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Iggy Azalea, poate cel mai sonor nume din peisajul muzicii rap din Australia, își unește forțele cu VVAVES, noul star al Germaniei, și lansează imnul tuturor fetelor ce au cunoscut și suferit din cauza aceluiași tipar toxic de băieți.

„Boys Like You” este un material puternic, feminist, cu un mesaj concret, ce încurajează femeile de pretutindeni să vorbească, să se exteriorizeze și să nu cedeze niciodată. În momentul în care VVAVES a contactat-o pe Azalea în vederea unei colaborări, aceasta nu a stat pe gânduri și a conferit piesei „Boys Like You” o doză considerabilă din incontestabilul său talent.

„Vreau să dau un exemplu tuturor femeilor care ascultă. Doresc să le transmit putere prin intermediul versurilor și al producției acestei piese”, declară VVAVES.
Emma Rosen s-a născut în Canada, iar acum locuiește în Germania, locul unde aceasta și-a descoperit pasiunea pentru muzică și pentru actul de a interpreta în fața oamenilor piese pline de emoție și personalitate. Împreună cu producătorul Phil Speiser, Emma a dat naștere proiectului VVAVES, o inițiativă curajoasă, ce își propune a demola orice granițe muzicale, geografice și culturale.

Păreri?

Comentarii