VIDEOCLIP NOU: Dj Sava - Bailando (feat. Hevito)
2014-11-19 15:50:03

După hiturile “Aroma” şi “Aer”, colaborările cu Raluka şi Connect-R, artistul Dj Sava lansează un nou single – “Bailando”, alături de Hevito.

Filmat în Republica Dominicană, videoclipul piesei “Bailando”, aflat în regia lui Alex Ceausu, ne duce cu gândul la cel mai calduros anotimp din an – vara, la relaxare şi buna dispoziţie, la dans şi dragoste de viaţă.

“Cred foarte mult în piesa ‘Bailando’ şi sunt sigur că va ajunge pe prima poziţie în topurile muzicale. Asta datorită vouă, celor care o veţi asculta. Îi mulţumesc lui Hevito pentru colaborare şi staţi aproape, urmează multe alte surprize muzicale”, declară Dj Sava.

Hevito, un artist din Republica Dominicana, a debutat în muzică în anul 2002 şi înca de pe atunci compune melodiile pe care le interpretează. Drept dovada sta şi single-ul “Bailando”, compus alături de Connect-R, Claudio Cristo şi Ciprian Blaga.
Find o coproducţie Cat Music şi Sunshine Production, piesa “Bailando”, cu beaturi deep-house şi clubbing, a intrat deja in playlisturile radio-urilor.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *