VIDEOCLIP NOU | Alina Eremia - Când luminile se sting
2014-11-17 17:07:24

După succesul pe care l-a avut cu piesa “Cum se face”, care a fost vizualizată de peste 17 milioane de ori pe YouTube, artista Alina Eremia lansează un nou videoclip, pentru cea mai nouă piesă “Când luminile se sting”.

Coregrafia videoclipului a fost realizată de către Iuri Ribac, partenerul de dans al artistei de show-ul “Dansează printre stele”, iar aşa-zisul iubit din clip şi femeia cealălaltă sunt dansatorii Mircea Vlad şi Raluca Netca.

“Scenariul videoclipului are în prim-plan conflictul interior al iubitului, prins între două femei: cea pe care o iubeşte şi la care se întoarce acasă şi ispita, cea care îl impinge să înşele”, a declarat Alina.

Filmările pentru videoclip s-au desfăşurat la Palatul Bragadiru, iar de regia lui s-a ocupat Michael Adrian Mircea. Ţinutele artistei au fost realizate de Mădălina Dorobantu (Pas de Tout), iar de machiaj s-a ocupat Diana Ionescu, iar coafurile, de Max de la Jovsky Studio.

MusicExpert Company au compus şi produs noul single al Alinei, care s-au ocupat şi de cele mai recente două piese ale ei.

“Sper ca piesa şi videoclipul să ajungă la sufletele oamenilor şi să se regasească în povestea de viaţa pe care am ales-o”, a încheiat Alina.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *