VIDEO | Un cunoscut artist se destainuie: "Iubirea asta mi-a dat viata peste cap"
2016-11-22 20:10:23

De cand se stie si-a dorit sa cante, asa ca pentru visul lui a sacrificat tot. Si, daca nu era poate suficient ca a renuntat la cariera de medic, acum Anyhony Icuagu a ajuns sa-si puna intreaga viata pe locul al doilea. Totul pentru marea lui dragoste: muzica. De cateva luni bune, artistul abia daca mai reuseste sa gaseasca putin timp si pentru el, iar de o poveste de iubire nici macar nu se poate pune problema.

Cea mai noua melodie a sa, “Mai stai”, o productie semnata de Adrian Sina, spune chiar povestea lui Anthony: atunci cand muzica iti ocupa tot timpul, in viata ta nu mai are loc altcineva. Si, daca in videoclipul realizat chiar de el artistul a vrut sa dea o nota optimista situatiei, iubita intorcandu-se la final, in viata de zi cu zi lucrurile nu stau deloc la fel pentru Anthony.

“Cand am decis sa renunt la medicina, am facut-o pentru ca pasiunea mea pentru muzica imi lua tot si imi cerea sa ma dedic cu totul. Iubirea asta mi-a dat viata peste cap, mai rau decat orice femeie, dar nu as renunta la ea niciodata. E drept, uneori mi-ar placea sa am pe cineva langa mine, mai ales acum sa zicem, ca e perioada asta a Sarbatorilor, dar cred ca intr-o buna zi voi intalni sufletul pereche care ma va intelege si accepta asa cum sunt si care ma va putea imparti cu marea mea iubire, muzica”, a marturisit cantaretul.

A stat un an departe de scena, insa se pare ca Anthony Icuagu nu a pierdut nicio secunda. De curand, artistul a revenit in forta pe piata muzicala, lansand doua videoclipuri in mai putin de 30 de zile. Ambele s-au bucurat de mare succes in randul fanilor. Si, daca in cazul primei productii ritmurile africane au cucerit publicul imediat, de data aceasta nu mai este vorba doar despre muzica. „Orasul gri” a facut furori pe internet, imaginile in care Anthony apare dupa ce a renuntat complet la haine aratand foarte clar un singur lucru: cantaretul a suferit o schimbare spectaculoasa de imagine.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu drag sa urmarim noul videoclip Anthony, “Mai stai”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *